Passiivitalot

Image

Jos olet kiinnostunut matalaenergiataloista, tunnet jo todennäköisesti vuonna 1994 perustetun saksalaisen Passive House instituutin. Instituutilla on nykyään laaja suunnittelijoiden ja konsulenttien verkosto ympäri maailmaa, 19 alayhdistystä eri maissa ja kymmeniä tuhansia passiivitalostandardin mukaan suunniteltuja rakennuksia. Näitä rakennuksia yhdistää matala energiankulutus ja korkea asumismukavuus – tasaisesti läpi vuoden.

Yrityksemme on pyrkinyt tuomaan vuodesta 2013 lähtien näitä hyviä käytäntöjä myös Suomeen. Olemme Passive House suunnitteluohjelmiston PHPP:n jälleenmyyjä Suomessa ja tarjoamme asiakkaillemme konsultointipalveluita ja koulutusta.

Hinnasto 2016

PHPP 9 (2015) EN: 1 ohjekiirja 230 s.; 1 PHPP käyttölicenssi: 200 € (sis. alv)

PHPP 9 (2015) EN - EDU: opiskeljat, opettajat, yliopistot: 1 ohjekiirja 230 s.; 1 PHPP käyttölicenssi: 140 € (sis. alv)

PHPP 8 (2013) EN - EDUpack: opiskeljat, opettajat, yliopistot: 5 ohjekiirja 230 s.; 5 PHPP käyttölicenssi: 225 € (sis. alv)

Nykyään Suomessa on jo olemassa kaikki passiivitalon tasoiseen energiankulutukseen tarvittavat toimivat komponentit: ikkunat, lämpöeristys, ilmanpitävyys, ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, lämpöpumput. Uudet Suomessa rakennetut talot eivät kuitenkaan aina täytä odotuksia, sillä toimiva matalaenergiatalo ei ole vain komponenttiensa summa. Toimiva kokonaisuus tehdään hyvällä suunnittelulla PHPP-ohjelmiston avulla.

Lue lisä: Passipedia

Kysy tarjousta
puh. 044 704 4470

Vastaamme nopeasti kysymyksiin ja tarjouspyyntöihin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Passiivitaloyhdistys

Image

Passiivitaloyhdistyksen edistää Suomessa terveellisten ja energiatehokkaiden rakennusten rakentamista kansainvälisen passiivitalostandardin (The Passive House Standard) mukaisesti. Passiivitaloyhdistys järjestää koulutuksia, tiedotustapahtumia ja toimintaa talojen omistajille, suunnittelijoille, rakentajille ja opiskelijoille. Suomen Passiivitaloyhdistys toimii yhteistyössä Passive House Institute:n, muiden Passiivitalonyhdistysten ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Image

Tietoa yrityksestä

Energiamittaajat on energiatehokkuuden ja asumismukavuuden parantamiseen keskittynyt yritys. 15 vuoden kokemus monenlaisista ympäristöolosuhteista on tuonut mukanaan laajan ymmärryksen asumiseen liittyvästä kokonaisuudesta.

Energiamittaajat auttaa asiakkaitaan vähentämään rakennusten energiankulutusta ja parantamaan asumisen terveellisyyttä ja mukavuutta. Toimintatapamme on joustava ja asiakkaan tarpeet huomioiva. Työskentelemme pääosin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Yhteystiedot

puh.
044 704 4470

Postiosoite
Nuppukuja 6 M 24
00790 Helsinki

Käyntiosoite
Pasilan Vanhat Veturitallit Tallikatu
00520 Helsinki

email
info@delsus.fi