Lämpökuvaus
Rakennuksen suunnittelun ja toteutuksen tulee täyttää uusimmat energiatehokkuuden vaatimukset (RakMK 2012). Uusimpien lämpökameroiden 76 800 pikselin resoluution ja < 0,045 °C herkkyyden ansiosta  on mahdollista havaita pienimmätkin viat eristyksessä ja ilmantiiviydessä ennen kuin ongelmat kasvavat liian suuriksi.
lue lisää


 Tiiveysmittaus
"Build tight, ventilate right!" 
"Rakenna tiiviisti, ilmastoi oikein" tiivistää olennaisen nykyisestä rakentamisesta, jossa pyritään samanaikaisesti matalaan energiankulutukseen ja hyvään sisäilman laatuun. Tiiviiksi rakennetussa talossa tarvitaan automaattinen ilmastointi, joka toimiakseen moitteettomasti tarvitsee hyvän ilmantiiviyden. Ilmastointi ja tiiviys kulkevatkin rakentamisessa aina käsi kädessä.
lue lisää


Energiatodistus
Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden vertailemiseen. Rakennuksen omistajalla tulee olla voimassa oleva energiatodistus kiinteistön tai huoneiston myynti- tai vuokraustilanteessa, tai kun haetaan rakennuslupaa. Todistus näyttää myös mitkä osat rakenteissa ja LVI-järjestelmissä ovat parannettavissa energiakulutuksen minimoimiseksi.
lue lisää

Kysy tarjousta, puh. 044 704 4470

 

Vastaamme nopeasti kysymyksiin ja tarjouspyyntöihin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Tietoa yrityksestä

Energiamittaajat on energiatehokkuuden ja asumismukavuuden parantamiseen keskittynyt yritys. 15 vuoden kokemus monenlaisista ympäristöolosuhteista on tuonut mukanaan laajan ymmärryksen asumiseen liittyvästä kokonaisuudesta. Energiamittaajat auttaa asiakkaitaan vähentämään rakennusten energiankulutusta ja parantamaan asumisen terveellisyyttä ja mukavuutta. Toimintatapamme on joustava ja asiakkaan tarpeet huomioiva. Työskentelemme pääosin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Yhteystiedot

044 704 4470
 

Postiosoite:
Nuppukuja 6 M 24
00790 Helsinki
Käyntiosoite:
Pasilan Vanhat Veturitallit Tallikatu
00520 Helsinki
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.