Delsus Oy on vuonna 2008 perustettu energiatehokkuuden ja asumismukavuuden parantamiseen keskittynyt yritys. 15 vuoden kokemus monenlaisista ympäristöolosuhteista on tuonut mukanaan laajan ymmärryksen asumiseen liittyvästä kokonaisuudesta. Delsus on perustamisensa jälkeen osallistunut lukuisiin kansainvälisiin projekteihin, jotka edistävät energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian käyttöä. Delsus on passivitalo-asiantuntija.

Vuonna 2011 avautunut Energiamittaajat-palvelu on kehitetty erityisesti Suomea ajatellen ja se tarjoaa uusimpia mittaustekniikoita asiakkaiden käyttöön. Energiamittaajat auttaa asiakkaitaan vähentämään rakennusten energiankulutusta ja parantamaan asumisen terveellisyyttä ja mukavuutta. Toimintatapamme on joustava ja asiakkaan tarpeet huomioiva.

Ota yhteyttä niin kerromme toiminnastamme lisää!

Tietoa yrityksestä

Energiamittaajat on energiatehokkuuden ja asumismukavuuden parantamiseen keskittynyt yritys. 15 vuoden kokemus monenlaisista ympäristöolosuhteista on tuonut mukanaan laajan ymmärryksen asumiseen liittyvästä kokonaisuudesta. Energiamittaajat auttaa asiakkaitaan vähentämään rakennusten energiankulutusta ja parantamaan asumisen terveellisyyttä ja mukavuutta. Toimintatapamme on joustava ja asiakkaan tarpeet huomioiva. Työskentelemme pääosin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Yhteystiedot

044 704 4470
 

Postiosoite:
Nuppukuja 6 M 24
00790 Helsinki
Käyntiosoite:
Pasilan Vanhat Veturitallit Tallikatu
00520 Helsinki
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.